This is Me

My photo
Anak kelahiran bumi Kelantan mix Kedah yang stay di Terengganu dan baru tamat study di Pahang.. Punyai seorang suami dan dua anak patung peneman tidur.. Sangat suka pada milo ais kaw dan komik Detektif Conan.. insyaAllah~ Seorang yang sensitif dan pemalu.. Tak suka orang hipokrit.. Sekian terima kasih..

My Pet Baby Luna sudah pun lapar~ ::klik untuk bagi makan::

Sunday, October 9, 2011

Segmen Teka Teki : Teka Apa Isi

 Salam...

Sebelum merehatkan mata dari memandang laptop, aku nak join satu lagi segmen... 


 kena teka apa isi dalam kotak tu... klu yang diberi? makanan... tibe-tibe rasa lapar..........

Aku teka............ bagi dua jawapan boleh?

1) coklat....homemade punye~
2) tapi naluri aku kata kek... ermmm maybe cupcake...

betul tak cik genk? tak sabar nak tau jawapan~ hehe.... sape nak teka juga, klik kat banner tu untuk tau syarat-syarat penyertaan... terima kasih...

Jumpa lagi~ papai~ =)


5 comments:

Ini Kisah Tia said...

kalau betul coklat , dapat coklat tak? yippy :)

JIJI YU said...

aku rasa cam biskut

MerLe said...

tia : agaknye la...klu dapat best jugak kn..hehe

jiji : emmm..logik jugak tu..boleh jdi jugak..

dhiera said...

makanan aje ye~

cinnamon.com said...

salam,dua pun ok..