This is Me

My photo
Anak kelahiran bumi Kelantan mix Kedah yang stay di Terengganu dan baru tamat study di Pahang.. Punyai seorang suami dan dua anak patung peneman tidur.. Sangat suka pada milo ais kaw dan komik Detektif Conan.. insyaAllah~ Seorang yang sensitif dan pemalu.. Tak suka orang hipokrit.. Sekian terima kasih..

My Pet Baby Luna sudah pun lapar~ ::klik untuk bagi makan::

Wednesday, October 19, 2011

Panduan untuk bakal ibu & ayah....


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.......

Bakal ada baby? rancang nak ada baby bagi yang dah kawin la... sila amik perhatian...


biar apa pun tindakan yang dilakukan... jaga keselamatan bayi anda... sekian terima kasih...





3 comments:

JIJI YU said...

aku dah bau bedak bebi dah ni..ekekee

sis92 said...

huhu apelah..ini mcm nk mendera baby je hehe
:)

nak kawin *tetiba

MerLe said...

jiji : loh..apsal maen bedak bebi..g simpan nuh

sis92 : hehe..kan3~