This is Me

My photo
Anak kelahiran bumi Kelantan mix Kedah yang stay di Terengganu dan baru tamat study di Pahang.. Punyai seorang suami dan dua anak patung peneman tidur.. Sangat suka pada milo ais kaw dan komik Detektif Conan.. insyaAllah~ Seorang yang sensitif dan pemalu.. Tak suka orang hipokrit.. Sekian terima kasih..

My Pet Baby Luna sudah pun lapar~ ::klik untuk bagi makan::

Tuesday, October 18, 2011

Semalam........... miss them!

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Hari ni ralit aku duk tengok gambar zaman dahulu kala... ok hiperbola di situ... best tengok gambar dulu-dulu... gambar masa aku mula-mula jejak kaki ke Kuala Lipis... masa mula-mula jadi penghuni bumi Afzan... selekeh tul eden masa tu... huhu~


Bila duk belek-belek gambar lama, nak tergelak pun ada... sedih pun ada... macam-macam dah jadi sepanjang 5 tahun lebih kami bersama... ada suka ada duka... huh~ mOod sedih datang tiba-tiba...

...mengimbau kenangan silam....
\
Sedar tak sedar, tinggal 5 minggu lagi tempoh masa aku bersama dorang... tolak cuti Deepavali, Aidiladha dan cuti hujung minggu, tinggal beberapa hari je lagi kami bersama... cepatnya masa berlalu..............


rindu kenangan semalam......

4 comments:

JIJI YU said...

tak lama lagi leh wat majlis dah eh

cinnamon.com said...

kelakar la tengok gambar2 lama..anak2 pun gelakkan..

Ini Kisah Tia said...

setiap pertemuan pasti ada perpisahan :)

Tak Ada Mood, Jangan Update

Perfumes Farm said...

hi,

Perfumes Farm is giving a voucher to all the participants of Perfumes Farm Contest as a token of thank you for participating.

As such, please email me at perfumesfarm@gmail.com to collect the voucher.

Dont forget to mention your name and put the link of the Perfumes Farm Contest entry in the email.

Thanks.=)