This is Me

My photo
Anak kelahiran bumi Kelantan mix Kedah yang stay di Terengganu dan baru tamat study di Pahang.. Punyai seorang suami dan dua anak patung peneman tidur.. Sangat suka pada milo ais kaw dan komik Detektif Conan.. insyaAllah~ Seorang yang sensitif dan pemalu.. Tak suka orang hipokrit.. Sekian terima kasih..

My Pet Baby Luna sudah pun lapar~ ::klik untuk bagi makan::

Thursday, September 8, 2011

Penangan Ubat....... =(


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Kebelakangan ni tahap kesihatan aku agak merudum.. ada je 'sakit' datang wat singgah sahur, singgah makan pagi , singgah makan tengah hari mahupun makan malam... maka banyak la ubat terpaksa ku telan...mahal rupenye ubat ni eyh.. sebelum ni habis rm80... yang terbaru plak melayang rm40 lagi... huhuhu~ duit~ di mana kau duit~


Akibatnye?

Mengantuk laaaa~ asyik nak tidur je... apasal la ada ubat yang boleh wat kita ngantuk???? kije banyak lagi tak siap ni... nasib baek kelas sekarang ikut jadual, takde sepanjang masa... ada la masa kosong antara waktu kuliah... sO... inilah aktiviti yang paling digemari kebelakangan ni.... ish3~

Pesanan penaja : Sile jangan tiru...



Harap cepat sihat... eden dah penat telan plus sapu ubat satu badan....


Jaga diri... Jaga peribadi... Jumpa lagi... papai~ =)


8 comments:

Shaherah said...

jaga diri au.. makan ubat ikut time.. biasa lar.. ubat kan.. memang suruh tido.. rehat kan badan.. ^_^

msredcheesecake said...

Kenapa yea?

Moga cepat sembuh

iMBobo said...

bykkn berehat, tidur lama2 pun xpe hehe

JIJI YU said...

pehal banyk gambor baby ek

miss lolly a.k.a luvfareda said...

jap2 dah kawen keeeeeeeeeeeeeeeeee ?

teha said...

semoga cpt sembuh :)

MerLe said...

shera, msred, imbobo, teha : tenkiu~ nk cepat2 sihat~

jiji : sje aku letak byk2..nk bg semangat skit kat kamu...hehe.

lolly : hehehehehe~

Mira R. said...

semoga cepat sembuh, banyakkan minum air masak yer :)