This is Me

My photo
Anak kelahiran bumi Kelantan mix Kedah yang stay di Terengganu dan baru tamat study di Pahang.. Punyai seorang suami dan dua anak patung peneman tidur.. Sangat suka pada milo ais kaw dan komik Detektif Conan.. insyaAllah~ Seorang yang sensitif dan pemalu.. Tak suka orang hipokrit.. Sekian terima kasih..

My Pet Baby Luna sudah pun lapar~ ::klik untuk bagi makan::

Tuesday, September 27, 2011

Good Friend?

"a good friend is someone who knows all about you and still loves you.."
Aku baca kata-kata ni dari status sorang kenalan di facebook. tiba-tiba terdetik dalam hati...

wujud ke 'good friend' seperti ini?

Apa tafsiran korang untuk perkataan 'good friend'?



Untungnya pada yang masih ada 'good friend' seperti ni..


3 comments:

JIJI YU said...

ko takpe la dah ade shbt dah...ehehe

MerLe said...

ehe..yg tu kategori lain..hOho~

Run Away said...

susah nak cari good friend cam gini....;d