This is Me

My photo
Anak kelahiran bumi Kelantan mix Kedah yang stay di Terengganu dan baru tamat study di Pahang.. Punyai seorang suami dan dua anak patung peneman tidur.. Sangat suka pada milo ais kaw dan komik Detektif Conan.. insyaAllah~ Seorang yang sensitif dan pemalu.. Tak suka orang hipokrit.. Sekian terima kasih..

My Pet Baby Luna sudah pun lapar~ ::klik untuk bagi makan::

Tuesday, September 27, 2011

Teka Teki Teka Tekuk

 Assalamualaikum dan Salam Sejahtera~

Malam ni kita maen teka teki...  pensyarah aku tanya dalam kelas tadi... 

Kenapa orang yang nak jual keta akan letak botol minyak atas keta tu?


Sampai sekarang aku tak tau jawapan lagi... sape yang tau? moh ler kongsi jawapan... okideska~ =D

Jaga diri... Jaga peribadi... Jumpa lagi~ =)


4 comments:

Sunah Sakura said...

hoh?? alamak..tak tau gak!

Santri T.P.I.N.I said...

sebab itulah tanda kereta nak dijual kot...he anda ditag dalam segmen ni :

http://sun3tpini.blogspot.com/2011/09/segmen-wardah-alisya-pencarian-bermula.html

MerLe said...

sunah : hehe..tu la psl..

santri : ok~ tq

Run Away said...

pasal lau beli kete tu...dapat percuma botol minyak..tu....;p