This is Me

My photo
Anak kelahiran bumi Kelantan mix Kedah yang stay di Terengganu dan baru tamat study di Pahang.. Punyai seorang suami dan dua anak patung peneman tidur.. Sangat suka pada milo ais kaw dan komik Detektif Conan.. insyaAllah~ Seorang yang sensitif dan pemalu.. Tak suka orang hipokrit.. Sekian terima kasih..

My Pet Baby Luna sudah pun lapar~ ::klik untuk bagi makan::

Sunday, March 20, 2011

Saya gembira =D


 
Mood : keriangan =D   
“I got it from my mama~ I got it from my mama~”

Tiba-tiba aku tringat-ringat lagu tu..tak tau la spe penyanyinya..i mmg kureng sikit bab singer-singer luar ni..aku kenal Maher Zain je..hua3~ insyaAllah~ insyaAllah~ insyaAllah~ u’re find ur way~~~~ kalu versi adik aku, dia nyanyi à insyaAllah~ insyaAllah~ insyaAllah~ ada jalannyaaaaaaaaaa~~~ siap tarik tang belakang tu panjang bukan maen..lenggok suara tu kalah Anuar Zain..hebat adik aku..tepuk3~

why?

(1)
my mum bg brodben dia kt aku..hOho~ walaupun takleh guna lagi sbb tak bayar bil lagi, tapi kira ok la tu..lps ni senang la aku nak wat kije cari bahan.. alasan semata-mata 

(2)
first time in my love..eh,silap! first time in my life aku jumpa milo ais yang memang kawwwww tahap gaban..yang paling kaww opkos la yang aku wat sendiri..tapi first time aku minum milo ais yang org laen wat yang bleh buat aku rase puas hati sangat sangat sangat~ i like~ 


Aku duk sekolah mak aku ni..sje datang menyibuk sebab bosan duk rumah sorang-sorang..duk dalam kelas intervensi..kelas budak-budak sekOlah menengah yang still takleh membaca & menulis.. jgn tak percaya, ada lagi budak sekolah menengah yang tak reti membaca & menulis.. 
plizzz believe it!

Petang ni aku akan balik ke Felda Mempaga, tempat aku memerah isi otak untuk buat rph & bbm..hOho~ bagus betul ckgu ni.. esok buka sekolah tapi petang ni baru nak blik rumah sewa.. macam la rumah sewa tu sebelah rumah je kan.. 
sila jangan tiru..


telefon aku tak bape nak sihat lagi..sile cepat baik ye sayang~



1 comment:

JIJI YU said...

meh aku watkan ko milo kaw2..
satu lagi kalo jumpe budak sek men yang tak reti mmbace normal..ko penah jumpe tak yang tak reti tgk jam..