This is Me

My photo
Anak kelahiran bumi Kelantan mix Kedah yang stay di Terengganu dan baru tamat study di Pahang.. Punyai seorang suami dan dua anak patung peneman tidur.. Sangat suka pada milo ais kaw dan komik Detektif Conan.. insyaAllah~ Seorang yang sensitif dan pemalu.. Tak suka orang hipokrit.. Sekian terima kasih..

My Pet Baby Luna sudah pun lapar~ ::klik untuk bagi makan::

Saturday, March 12, 2011

Melayukah itu??????


Hati aku mendidih tiba-tiba..klu la dlm hti aku ada air ms ni, dah bleh gna air tu wat milo panas kawwww punye.. 
Ya Allah! aku terkezut seketika tadi..nak tau knape?

Korang penah tak cri gmbr gune image pakcik gOogle??? aku slalu la cari utk wat bbm ngajar aku..td aku try nk cri gmbr manusia-manusia ikut bangsa utk wat bbm akan dtg.. baget rajin..hehe aku taip je 'melayu' trus kuar.......................

korg nak tau kuar gambar ape?
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
aiiiiiiii~~~~ tak sanggup aku nk letak kat cni..kang kna cop belog luc** plk..korg tengok la sndiri nti..
 
'CANTIK SANGAT KAN'

Agak-agaknya apa la org luar @ org bangsa lain fikir ble tengok gambar-gambar tu? ini ke gadis-gadis Melayu yang dikatakan bersopan santun selama ni?? 

Yeay aku sedar aku pun tak la baik sangat..bukan la pakai baju kurung sepanjang masa..bukan la langsung tak penah buat dosa..kadang-kadang ada gak wat sakit hati org walaupn tanpa sedar ampun maaf dipinta tapi agak-agak la..klu rase nk wat dosa, takyah duk tunjuk seantero alam..nasib baik ada gk gmbar yang sejuk mata memandang..

 macam ni kan cantik..ayu je..sejuk mata memandang..



Nota Tapak Kaki :
 
1) yeay~~~ cuti datang lagi~~~ bleh balik rumah~~~~ i balik 
Kota Bharu kali ni..windu wif my room kt rumah kb..hOho~ 

2) pada yang memandu, sile pandu dengan berhemah...

3) dOakan pembedahan adik aku bjalan ngn lancar..amin~




2 comments:

JIJI YU said...

hehe lagu tu la gamoknyo melayu kito loni..eh selamat balik ko KB la..smogo operate adik tu berjalan lancar

MerLe said...

terima kasih cikgu..hehe~ slmt tanda krtas peksa...