This is Me

My photo
Anak kelahiran bumi Kelantan mix Kedah yang stay di Terengganu dan baru tamat study di Pahang.. Punyai seorang suami dan dua anak patung peneman tidur.. Sangat suka pada milo ais kaw dan komik Detektif Conan.. insyaAllah~ Seorang yang sensitif dan pemalu.. Tak suka orang hipokrit.. Sekian terima kasih..

My Pet Baby Luna sudah pun lapar~ ::klik untuk bagi makan::

Thursday, March 3, 2011

Mencari sang Juara 1*

 ..gambar hiasan semata-mata..

Hari ni sekolah aku ada sukan..sebenarnye bukan hari sukan lg..juz acara sebelum sukan..tapi aku rasa dah mcm hari sukan betul dah..penat weh walaupun aku juz kumpul bdk-bdk sblm acara dorg je..susah weh..budak bkn reti duk diam..pstu cuacanya sgt la memahami kehendakku..agak-agaknye klu aku letak ayam tgh padang td, aku dh bleh mkn ayam panggang skrg ni..sO panas ok.. 
tapi alhamdulillah smua dapat slesai ngn jayanya..esOk ada lg..nmpknye tak dapat gk aku nak observe ngn guru pembimbing mggu ni..tape..tape..mggu depan masih ada..


mau rehat..nk wat rancangan mngajar plk psni..


pada adik-adik junior aku skalian..tahniah dh dpt nama sekolah utk praktikum..
jgn gelabah-gelabah..semua akan baik-baik aja..


 bersukanlah untuk kesihatan anda..hOho~ =P






2 comments:

JIJI YU said...

aku suek lau ade program besor2 kat sekolah..takyah tulis rph...ehehe

MerLe said...

hehe..tau takpe..sgt suke..tp sy praktikum lg..so kna wt jgk tkut pensyarah dtg tbe2,,naye~