This is Me

My photo
Anak kelahiran bumi Kelantan mix Kedah yang stay di Terengganu dan baru tamat study di Pahang.. Punyai seorang suami dan dua anak patung peneman tidur.. Sangat suka pada milo ais kaw dan komik Detektif Conan.. insyaAllah~ Seorang yang sensitif dan pemalu.. Tak suka orang hipokrit.. Sekian terima kasih..

My Pet Baby Luna sudah pun lapar~ ::klik untuk bagi makan::

Thursday, November 24, 2011

Selamat tinggi PISMP ambilan Januari 2008....

mood sedih...

 Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Air mata yang aku tahan sejak semalam mengalir juga hari ni...huhuhu~ semalam babak 1 kesedihan dah berlangsung di dewan lepas tamat exam KISSM... alhamdulillah aku dapat jawab dengan baik walaupun rasa ting tong je masa jawab soklan objektif... 1st time soklan objektif susah daripada soklan esei...hOho~ & aku still boleh berikan senyuman manis waktu yang lain dah basah ngan airmata...

Tapi hari ni rasa sebak tetiba bila duk melambai-lambai pada kawan-kawan yang berangkat pulang bersama barang yang penuh dalam kereta masing-masing... 5 tahun 1/2 ni terasa sekejap je berlalu bila tiba masa penamatnya... perpisahan mengajar erti rindu... mengajar erti keindahan sebuah perhubungan... sengketa yang pernah ada dulu seolah-olah tak pernah wujud lagi... semuanya kini jadi sesuatu yang indah untuk dikenang...


Terima kasih semua... untuk kenangan yang sangat indah ni... moga kita berjaya jadi guru yang terbaik untuk generasi masa depan di sekolah nanti... 

i'll miss u bebeh...

Jaga diri... Jaga peribadi... jumpa lagi =)


7 comments:

JIJI YU said...

dah bleh wat majlis doh uhh..ajok aku tu..mu tok ajok..aku tergurisss laa

MerLe said...

haha.. yola ostad jiji....nti aku jepuk bila dh konfirm tarikh..

Onitsuka_hana said...

tahhiah..xsabar nk ngajar ke?

Anati Soki said...

waaaa.. dah grad? bestnya.. T__T
anat baru sem 2 pismp.. lagi 2tahun setengah lagi.. SOB SOB :(
T___T
follow mellow kamu

msredcheesecake said...

Jadi cikgu yg terbilang k.... Biar warisan kita terjaga...

ahsfantasy24 said...

Jangan lupa
jenguk2 kami yg msih di sini :)


Eh?
1. Tolong buang semua janji?
2. Nasihat untuk aku?

MerLe said...

onitsuka : ada la rase skit2..hehe

anati : tape..tape.. kjap je 2 thn stengah tu...kumpul ilmu byk2 ms duk mktb..join apa je aktiviti..x rugi..

msred : insyaAllah..tu la harapannya..

ayu : jgn lupa kite kat sini..huhu