This is Me

My photo
Anak kelahiran bumi Kelantan mix Kedah yang stay di Terengganu dan baru tamat study di Pahang.. Punyai seorang suami dan dua anak patung peneman tidur.. Sangat suka pada milo ais kaw dan komik Detektif Conan.. insyaAllah~ Seorang yang sensitif dan pemalu.. Tak suka orang hipokrit.. Sekian terima kasih..

My Pet Baby Luna sudah pun lapar~ ::klik untuk bagi makan::

Monday, November 14, 2011

Selepas 5 tahun setengah........

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Terbaca dalam status fb sorang kenalan....
5 tahun setengah….
+- 67 subjek telah dipelajari..
+- 42 kertas exam telah dijawab..
+- 208 kredit hour telah dilalui..
+- 3 kali Praktikum telah kita praktik..
+- 4 kali Pengalaman Berasaskan Sekolah telah kita pergi..
+- 1 kali Internship telah diaplikasi…
Semoga semua yang dipelajari dapat digunakan disekolah kelak…
terer tul budak ni... siap kire semua... hOho.. tapi ada sedikit rasa tersentuh... yea, dah 5 tahun lebih aku bertapak di bumi Lipis yang indah permai ni... dari mula-mula datang juz nampak hutan, sekarang dah nampak banyak bangunan.. kami berjaya harungi hidup di Lipis ngan baik... still hidup sihat lagi... sO adik-adik junior sekalian, bersyukurlah sebab Lipis sekarang dah ok berbanding dulu... jangan banyak mengeluh ye dik non dik non sekalian... tak elok....
Aku selesai paper last aku petang tadi... syukur Alhamdulillah sebab semuanya berjalan lancar... berakhirnya exam tadi bermakna saat-saat kami berpisah dah makin hampir... i sedih~ huhu~
Menghayati hari-hari terakhir di bumi Afzan...
 

9 comments:

Sunah Sakura said...

nguuu....sedih jugak...tapi kan tak pernah lak kira berapa paper exam pernah amek dulu...huhuhu

sis92 said...

saat2 nak berpisah mmg sangat menyedihkan ;(

Iffah Afeefah said...

slamat bekerja 9 jam

tak sbr nk ase mcm akk rase

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

nak kira gak la bape bnyk exam yg da dilalui sepanjang 5 tahun ni..hehe

ahsfantasy24 said...

adui bestnye..
kite ni ntah bila boleh
bilang2 cam nei :)


Eh?
1. Kau nak salahkan siapa bila dia curang?
2. Kau nak salahkan siapa bila dia tak ikhlas?

cik ika said...

bnyknye exam~

MerLe said...

sunah : huhu...tu la...tp rjin tul bdk tu kire

sis92 : sedih3~

iffah : tape...x lama lagi smapai la masa tu..hehe

ca : kire2...hehe

ayu : boleh2...tak lama lg bleh la bilang2 gni

cik ika : banyak~

~cik atin~ said...

da nak msuk alam pekerjaan plak...btw gud luck akak... :)

*baru knal akak yg mane 1..even da slalu stalk blog akak ni* he3

MerLe said...

hehe..da kenal...