This is Me

My photo
Anak kelahiran bumi Kelantan mix Kedah yang stay di Terengganu dan baru tamat study di Pahang.. Punyai seorang suami dan dua anak patung peneman tidur.. Sangat suka pada milo ais kaw dan komik Detektif Conan.. insyaAllah~ Seorang yang sensitif dan pemalu.. Tak suka orang hipokrit.. Sekian terima kasih..

My Pet Baby Luna sudah pun lapar~ ::klik untuk bagi makan::

Tuesday, November 22, 2011

Contest Klik Dan Like Fan Page

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Aku dijemput khas oleh tuan tanah Miss Nadya Punyer Blog untuk join contest ni... caranya senang je... sile baca... jeng~ jeng~ jeng~

1. Buat Tajuk Entry Korang Contest Klik Dan Like Fan Page
2. Copy banner kat atas tu lepas tu backlink ke sini semula atau korang copy je code yang diberi tu ok.
3. Klik Amira & Follow blog Photography Blog
4. Tag kan 3 orang kawan korang dan pastikan dorang tahu untuk memeriahkan contest nad buat ni.^_*

Syarat 1?

tajuk da betul kan? da setel... lalalaaaa~

Syarat 2?


da siap copy~ nak tau lebih lanjut? klik banner tau dik non dik non sekalian~

Syarat 3?

suda klik & follow~ lalalaaaa~

Syarat 4?

tag 3 kawan......... emmmmm... ok~ follower bertuah hari ni adalah


harap korang dapat merasakan keber'tuah'an tu... hOho~ rosak bahasa aku...pelempang ke pipi....

okey~  setel suda tugasan untuk kali ni... alhamdulillah~

Jaga diri... Jaga peribadi... Jumpa lagi... papai~ =)


1 comment:

Miss Nadya said...

Salam n thanks sudi join contest dari nad ni..wish u gud luck..nad ada update nama peserta dan ada sponsor baru..jom tengok ye..

new entry ::
Senarai Nama Peserta
Senarai Hadiah Untuk Pemenang
Duit Says.My Dah masuk..
Randy Pangalila Follow Miss Nadya