This is Me

My photo
Anak kelahiran bumi Kelantan mix Kedah yang stay di Terengganu dan baru tamat study di Pahang.. Punyai seorang suami dan dua anak patung peneman tidur.. Sangat suka pada milo ais kaw dan komik Detektif Conan.. insyaAllah~ Seorang yang sensitif dan pemalu.. Tak suka orang hipokrit.. Sekian terima kasih..

My Pet Baby Luna sudah pun lapar~ ::klik untuk bagi makan::

Saturday, November 19, 2011

Kasutku bukan kasutmu....


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...
 
Ni citer pasal minggu lepas....

aku nak petik kata-kata encik Hubby time dia bagi ceramah 'Hal Ehwal Dunia & Akhirat' beberapa hari lepas...

"semua benda yang jadi selama ni, Tuhan dah tetapkan dari awal lagi..benda baik akan datang jugak"

tapi.......

apa motif KAMU amik kasut tu????? tau tak susah aku nak cari yang berkenan lagi???? i sedih tau...huhu~


opkos bukan kasut ni.....


pada KAMU... tape la... aku halalkan KAMU guna kasut tu... tapi sedarlah diri wahai KAMU, tak baek amik barang orang... moga KAMU cepat-cepat insaf diri...


Kesimpulannya.... jangan amik kasut orang lain....huhu... mood sedih tak hilang lagi...


6 comments:

JIJI YU said...

hhaa..aku dha bnyk kali dah ilang kasut..aku pakai selipar je

Munnafendy said...

la, ilang kasut ke kak? haha..sabar je la =)

MerLe said...

jiji : selipar pun kna jaga2..kang hilang, kna kaki ayam plk

munnafendy : huhu...sedih...bru je beli

Iffah Afeefah said...

sedih sgt kot

lg2 ksut ksygn

hurmmm

aRa ❤ aFiq™ said...

org 2 bkenan kot ksut 2.. thts why dea amek..

MerLe said...

iffah : huhu..tade la sayang sgt...cma cerewet skit bab pilih kasut..susah nk berkenan...dh berkenan hilang plk...tape3..ujian...

ara afiq : ye la tu kot..huhu