This is Me

My photo
Anak kelahiran bumi Kelantan mix Kedah yang stay di Terengganu dan baru tamat study di Pahang.. Punyai seorang suami dan dua anak patung peneman tidur.. Sangat suka pada milo ais kaw dan komik Detektif Conan.. insyaAllah~ Seorang yang sensitif dan pemalu.. Tak suka orang hipokrit.. Sekian terima kasih..

My Pet Baby Luna sudah pun lapar~ ::klik untuk bagi makan::

Tuesday, November 22, 2011

Exam~ laaaa...ada exam lagi rupenye....


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Yea... exam ada lagi rupenye... esok la tarikh bersejarah tu... tapi exam kali ni laen sikit sebab ni exam untuk KISSM... apakah KISSM? rujuk sini... baru kursus 2 hari dah ada exam... aiyaiyai~ tak la banyak sangat... cuma 40 soklan objektif untuk masa 40 minit dan kena pilih & jawab 4 esei daripada 8 pilihan dalam masa 2 jam 30 minit... terbaek~

Pening jap sebab taktau nak baca apa... penceramah dah bagitau tadi yang bukan semua maklumat dalam isi ceramah kursus akan masuk dalam paper... dengan kata laen, kena cari bahan tambahan lain untuk ulangkaji... terbaek~ benar-benar mencabar & mengujakan hati dan naluriku... terasa diri dah masuk ke alam dewasa... hOho~ merapu...

gambar tade motif...

ok... tu je laporan untuk hari ni... terima kasih pada yang sudi terus baca coretan aku sampai sini... melalut je banyak...huhu~ aku nak sambung study... terima kasih pada yang bekalkan bahan bacaan untuk kami... terharu seketika.. 

Doakan aku dapat buat exam ngan baik esok yea... pada semua rakan dari semua IPG, tak kisah la bila korang akan jalani exam ni... aku nak wish 'good luck'... moga kita semua berjaya wat ngan baik... amin~  


Esok hari terakhir di Afzan..... gembira @ sedih?!



8 comments:

Iffah Afeefah said...

sedih cmpor gembire kot

afzan eh

cayokkk

MerLe said...

agaknye la..aah..afzan mari~ hehe... thanks~ =)

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

gud luck merle! =)

perpisahan tu xbest

Munnafendy said...

hehe...gudluck utk exam ye..biasa la tu =)

MerLe said...

tenkiu~

EmpayarUtama said...

gud luck yea :)

ahsfantasy24 said...

Tahun depan dia dah ubah format
eh kak??

1. Nak Salahkan Siapa Kalau Kau Sakit?
2. Jom Sertai Bloglist ahsfantasy24.com 2012 !

MerLe said...

x pasti la ayu..tp yg tau lepas ni kursus x lama dh.. 2,3 hri je..