This is Me

My photo
Anak kelahiran bumi Kelantan mix Kedah yang stay di Terengganu dan baru tamat study di Pahang.. Punyai seorang suami dan dua anak patung peneman tidur.. Sangat suka pada milo ais kaw dan komik Detektif Conan.. insyaAllah~ Seorang yang sensitif dan pemalu.. Tak suka orang hipokrit.. Sekian terima kasih..

My Pet Baby Luna sudah pun lapar~ ::klik untuk bagi makan::

Saturday, February 12, 2011

OK...fine!!!!




OK!!!!

tibe-tibe aku rase cam mOod aku turun secara mendadak..
jatuh berdebuk..buk..bukkk...
oh plizzz laaa...
tolong jangan buat aku rasa camni
buat aku rase cam nk nynyi kuat-kuat je..
menakutkan tak ..hOho~
 

rasa cam nak marah tapi takleh nak luahkan..
sgt sakit jiwa ragaku..
ok..istighfar banyak-banyak..

masa-masa gni wat aku rasa nak minum milo ais kaw tabur..huhu~




*tolong jangan buat saye mengharap ok..saye tak suke..

2 comments:

JIJI YU said...

makcik senah kentin sekolah aku mmg kaw gaban wat air..

MerLe said...

sile blanje..hehe