This is Me

My photo
Anak kelahiran bumi Kelantan mix Kedah yang stay di Terengganu dan baru tamat study di Pahang.. Punyai seorang suami dan dua anak patung peneman tidur.. Sangat suka pada milo ais kaw dan komik Detektif Conan.. insyaAllah~ Seorang yang sensitif dan pemalu.. Tak suka orang hipokrit.. Sekian terima kasih..

My Pet Baby Luna sudah pun lapar~ ::klik untuk bagi makan::

Sunday, February 13, 2011

Ada apa dengan Fahmi????


Ada orang tanya aku...
knapa aku suka nama Fahmi..
hOho~
bkn sbb aku minat kt Khairul Fahmi pnjaga gOl tu k
tu buah hati Elia ok..dOnt kacau-kacau..



pinjam 1 gambar ye dik..trime ksih pd pkcik Google yg tolong bagi gmbar ni..
see..nmpk bhgia kn..sile dOakn utk kbahagiaan dOrg..amin~ 
sekali kite dOakn kebahgiaan org lain,sepuluh kali Allah bagi rasa bahagia dlm diri kita..sO..jgn kedekut utk dOakn org lain..sekian tazkirah utk kali ini..hehe..



Adik aku yang paling kecik tu yang minat sgt sgt kat dia
asal balik Kelantan je mesti sibuk sibuk wt muka comey dia..
"jom la g umah fahmi~"
hambOi..sesuka hati dia je ajak..
mcm la fahmi tu duk sebelah umah je yeee..

ok..dah start membebel..kna berenti dah..balik pada topik utama..

ADA APA DENGAN FAHMI

iye..sejujurnya aku pun tak tahu knapa..
ingat masa zmn sekolah dulu-dulu npe tibe-tibe aku rse cam dh tua je..oh tidak~  kalau time smngat rajin menulis datang, aku mmg suka menulis..& nama utk watak laki dlm citer aku lebih kurang sama je..

Faiz
Helmi
Amer
Hadi
Fahmi
Iskandar

sebenarnye ni stok nama-nama utk bakal anak aku..hOho~ gatai nak kawin nOooo

tapi...knape suka sgt nama fahmi???

nama tu gabungan 2 nama yg aku paling suka gna dlm citer-citer aku..kire nama watak-watak hero dlm citer aku la..2 nama tu takleh guna dah sebab aku dah jumpa.. 
::..wink..wink..wink..mata berkelip-kelip tak berhenti..::
sO..aku pilih nama 'fahmi'

sebab???

faiz + helmi = fahmi

bijak kn aiii..hehe..
 
sO..aiii dah menjawab soalan kan..diharapkan agar orang yang bertanya tu berpuas hati dengan jawapn yang aku dah bagi ni..sekian terima kasih..hehe..



nota tapak kaki :

1) masih sibuk dengan rancangan mengajar, bbm, lembaran kerja dan proposal kajian tindakan.. ::..tipu..::

2) rindu 'dia' sgt sgt sgt.. ::..tak tipu..::

 



 



4 comments:

ahsfantasy24 said...

xsabor nk kawen?
hehehe sabar2, xlame da tu kak..


Terbaru:
Kalau Kamu Bercinta, Harap Kamu Jadi Macam Dia!
Kalau Dia Asyik Ulang kesalahan Sama, Kamu Geram Tak?

MerLe said...

hehe..xtau la ble tu yu..

JIJI YU said...

ye ke ko tak minat fahmi ni..nnti aku tukar ic.ehhe

MerLe said...

hehe..npe? nk tukar nama ke?