This is Me

My photo
Anak kelahiran bumi Kelantan mix Kedah yang stay di Terengganu dan baru tamat study di Pahang.. Punyai seorang suami dan dua anak patung peneman tidur.. Sangat suka pada milo ais kaw dan komik Detektif Conan.. insyaAllah~ Seorang yang sensitif dan pemalu.. Tak suka orang hipokrit.. Sekian terima kasih..

My Pet Baby Luna sudah pun lapar~ ::klik untuk bagi makan::

Sunday, January 1, 2012

Suasana baru di tahun baru... 2012 suda mari~

senyuman tahun baru

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

at last~ lalalaaaaa~ alhamdulillah..........

Setelah berkurun lamanya cik lappy berada di wad kecemasan, akhirnya beliau kembali pada tuannya... hOho~ hepi beno eden bila boleh maen tekan-tekan keyboard laptop sendiri... walaupun tak berapa nak sihat lagi, tapi kira ok la bila boleh 'hidup' daripada sebelum ni... alhamdulillah... sujud syukur seketika...


Sedar tak sedar dah masuk tahun baru... 2012 sudah tiba~ moga tahun ni lebih baik daripada tahun lepas.. moga rezeki terus bertambah dan dapat hidup bahagia bersama keluarga yang tersayang... amin~

Emmm... kalau tahun sebelum ni, waktu ni mesti duk sibuk nak balik ke ipg... tapi sekarang duk melenggang kaki kat rumah je... lain beno rasanya... apa khabar adik-adik junior IPG Afzan? harap korang hepi dapat kembali ke Afzan lagi.. hOho~ tetiba rasa rindu pulak pada bumi Lipis... huhuhu~ pada junior-junior IPG Afzan terutamanya yang semester 7 2012, jadilah senior yang baik pada junior-junior yang lain... macam kami dulu-dulu... hOho~ 

rindu korang semua...

Jaga diri.. Jaga peribadi.. Jumpa lagi~ =)


6 comments:

JIJI YU said...

lamo dok kelih weh..aku dok nikoh tahun ni..pelangi pon tok tau dok mano doh lenim..n3 tu sajo jah..pngubat hati..heee

~cik atin~ said...

adek-adek junior pasti merindui akak ;)

MerLe said...

jiji : looohhh...apasal plk gitu...

cik atin : mesti...rindu tu semestinya kna ada..hehe

MerLe said...

iffah : pd junior ipg laen pun kna bljr elok2 jugak..sma2 la berusaha utk jadi guru yg terbaek

Ryu on ahsfantasy24.com said...

hehhee..
rindu kite taaak?
^^

MerLe said...

rindu la yu~