This is Me

My photo
Anak kelahiran bumi Kelantan mix Kedah yang stay di Terengganu dan baru tamat study di Pahang.. Punyai seorang suami dan dua anak patung peneman tidur.. Sangat suka pada milo ais kaw dan komik Detektif Conan.. insyaAllah~ Seorang yang sensitif dan pemalu.. Tak suka orang hipokrit.. Sekian terima kasih..

My Pet Baby Luna sudah pun lapar~ ::klik untuk bagi makan::

Sunday, December 25, 2011

Istimewa untuk KAMU

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

25 Disember... selamat menyambut Krismas pada rakan-rakan yang beragama Kristian.. moga perbezaan agama antara kita semua tak mengganggu perpaduan yang dah terjalin... hepi hepi semua~

Itu cerita hari ni... cerita esok lain pula....

Esok 26 Disember 2011.. hari yang istimewa bagi aku.. dan dia... sebelum ni kami tak pernah sambut bersama... yelah...bulan 12 kan time cuti...mesti duk rumah... & aku bukannya jenis suka keluar rumah... janggal rasanya bila nak sambut 'hari itu' bersama dia dengan status dan suasana yang baru... first time ni... tak tau nak buat apa... berdebor eden~ huhu....


Selamat hari lahir bang... wish you for the best...


emmmm....berdebar nak tunggu hari esok...

1 comment:

Iffah Afeefah said...

waaahhh sweet

bile nk berabang lak ni