This is Me

My photo
Anak kelahiran bumi Kelantan mix Kedah yang stay di Terengganu dan baru tamat study di Pahang.. Punyai seorang suami dan dua anak patung peneman tidur.. Sangat suka pada milo ais kaw dan komik Detektif Conan.. insyaAllah~ Seorang yang sensitif dan pemalu.. Tak suka orang hipokrit.. Sekian terima kasih..

My Pet Baby Luna sudah pun lapar~ ::klik untuk bagi makan::

Tuesday, January 10, 2012

Akhirnya........ =)

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Selepas lama menunggu, akhirnya dapat tau juga tempat posting... aku dapat PAHANG.... sebagaimana yang aku pilih... Alhamdulillah... yang penting, encik hubby pun sama... =)  sekolah? tak tau lagi...

Ramai kawan-kawan aku yang dapat Sabah Sarawak... harap dorang reda dan bersedia untuk berkhidmat dengan baik... cuma ada 1 citer tak best pulak yang keluar hari ni...

"" ..Semalam cek dapat kat Semenanjung, hari ni cek dapat Sarawak.."

APA YANG BERLAKU??????

kesian kawan aku tu... aku dah boleh bayangkan reaksi dia bila tengok tempat posting dia berubah sekelip mata dalam masa 1 malam! 

Kenapa boleh jadi begini? kalau memang masa cek mula-mula dah dapat Sabah atau Sarawak takpe jugak tapi bila bertukar tanpa apa-apa pemberitahuan dan hanya dalam masa tak sampai 1 hari, memang terasa keanehan di situ... dalam fb ada bising-bising kata masalah ni disebabkan oleh budak-budak yang ada 'kabel'... entah la..aku tak berapa tahu bab ni.. kalu betul, kesian pada yang kena... harap petempatan aku tak berubah saat-saat akhir... 

Pape pun, aku harap semua baik-baik belaka... walau kat mana pun kita ditempatkan, bersyukurlah... sekurang-kurangnya kita dah dapat penempatan... ramai lagi yang masih menanti jawapan... sujud syukur...

16hb dah kena lapor diri... emmmmm..........


6 comments:

~cik atin~ said...

alhamdulillah.. tahniah kak. gud luck jugak... slamat menjenguk ke alam pekerjaan.. he3

.........cP~ said...

Tahniah..dah dapat kerja..Saya masih menunggu. dah tak kisah ke mana dihantar.

ahsfantasy24 said...

tahniah kakkkkkkkkkkkkk!
hehe kim salam kt abe paeh tew :)
cepat2la dapat babyyyyy~

MerLe said...

atin : tenkiu ~ hehe.. atin pn slmt bljr..

cp : terima ksih.. insyaAllah tak lama lg akan dpt jwpn...

ayu : hehe.. tocey~ yg bab baby tu x tau lg..doa2 la..hoho~

yad'z said...

laksanakan tugas dengan baik ye.. =)

Ольга Петрова said...

Секс- проститутки м PrivatNNover
Позитив 24. Чувственно,нежно доставлю не только физическое,но эмоциональное удовольствие! Приглашаю в гости состоятельного господина который не терпит шум и суету салонов,в уютные апартаменты! Победители не верят в случайность.