This is Me

My photo
Anak kelahiran bumi Kelantan mix Kedah yang stay di Terengganu dan baru tamat study di Pahang.. Punyai seorang suami dan dua anak patung peneman tidur.. Sangat suka pada milo ais kaw dan komik Detektif Conan.. insyaAllah~ Seorang yang sensitif dan pemalu.. Tak suka orang hipokrit.. Sekian terima kasih..

My Pet Baby Luna sudah pun lapar~ ::klik untuk bagi makan::

Sunday, January 8, 2012

MasterChef Ezani @ MasterChef Wahidan???


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera…
  
MasterChef dah sampai penamatnya… siapa agaknya yang akan dapat gelaran MasterChef Malaysia yang pertama… Ezani or Wahidan? Pape pun, semuanya yang join rancangan ni terer… teruja aku tengok dorang masak… godeng-godeng kejap dah siap.. kalau aku memang tak boleh la nak ikut masa gitu…


Tak sabar nak tengok malam ni~ =)

1 comment:

Ca Cik Duyung said...

ca pon xsabar nak tgok...mcm mencabar je cabaran diorang kan..hehe