This is Me

My photo
Anak kelahiran bumi Kelantan mix Kedah yang stay di Terengganu dan baru tamat study di Pahang.. Punyai seorang suami dan dua anak patung peneman tidur.. Sangat suka pada milo ais kaw dan komik Detektif Conan.. insyaAllah~ Seorang yang sensitif dan pemalu.. Tak suka orang hipokrit.. Sekian terima kasih..

My Pet Baby Luna sudah pun lapar~ ::klik untuk bagi makan::

Sunday, April 8, 2012

I'm back~ =)

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

agak lama aku menyepi kerana masalah gangguan line yang agak teruk... harap maaf semua... banyak perkara da berlaku sepanjang aku 'menyepikan diri'..

1... 
Alhamdulullah.. aku sekarang da jadi warga Jerantut.. bekerja jauh dari keluarga tercinta.. tade la jauh sangat tapi bila da jauh dari famili ngan suami, emosi terlebih sikit..huhu.. secara keseluruhannya? semua ok... sekolah aku ok... cikgu & staff yang ok.. housemate pun ok.. budak-budak pun ok..  bak kata orang, semua ok... alhamdulillah sebab DIA da permudahkan semua urusan..

2...
Majlis kesyukuran kami da berlangsung ngan gilang gemilangnya..terima kasih pada yang datang & banyak membantu sepanjang majlis.. sori kalu ada yang tak terjemput... masalah komunikasi membantutkan urusan jemputan... alhamdulillah majlis dua-dua belah berjalan ngan baik...

3...
Konvokesyen pun da selesai~ agak kelam kabut masa tu sebab tarikh konvo ngan tarikh majlis dekat... hari ni majlis, esoknye konvo... kesimpulannya, selepas majlis terus bergegas ke PICC, Putrajaya.. walaupun penat, still rasa happy bila dapat jumpa semula kawan-kawan setelah berpisah beberapa bulan... keseluruhannya? penat tapi tetap puas hati =)

4...
coming soon... insyaAllah =)



Harapnya semua sentiasa ok...........




6 comments:

Ini Kisah Tia said...

welcome back :)

sis92 said...

welcome back :)
wah nak ada baby suka2 :D

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

insya allah semuanya akan bjalan lancar...

MerLe said...

terima kasih semua~ =D

onlyx-45 said...

Welcome

ahsfantasy24 said...

kak !
meh tukar ngajar di cameron lak :)