This is Me

My photo
Anak kelahiran bumi Kelantan mix Kedah yang stay di Terengganu dan baru tamat study di Pahang.. Punyai seorang suami dan dua anak patung peneman tidur.. Sangat suka pada milo ais kaw dan komik Detektif Conan.. insyaAllah~ Seorang yang sensitif dan pemalu.. Tak suka orang hipokrit.. Sekian terima kasih..

My Pet Baby Luna sudah pun lapar~ ::klik untuk bagi makan::

Saturday, January 22, 2011

Perjalanan 7 Perhentian..

Jauh perjalanan..luas pemandangan..saujana mata memandang..


"..berjalan - jalan melihat alam
tumbuhan
juga haiwan.."


spe penah dgr lagu ni?
aku xtau kt mn & bila aku mula2 dgr
tapi tiap2 kali aku g jln2
@ dlm bhs standart klntan
'berderat'
aku akn nynyi lagu ni
tapi dlm hti je la
i knOw la my suara x merdu bak buluh perindu
bak kata sorg pensyarah aku
"sedar diri"
hehehe~

 TAPI

topik utama kli ni bkn psl lagu tu
tapi psl pjalanan aku dalam tempoh masa lbih kurang 11 jam
dari Lipis ke Bentong
pastu blik ke Lipis smula


Sangat mengujakan hati dan sanubariku~
::apa maksudnye? sile jangan tanya::


nway..misi nk cri rumah tcapai
wlaupn x seindah seperti yg diimpikan
tapi sekurang2nye
ada gak la tempat kami nk mnumpang tdo nti kn


 ni la rumah yg akan jd tempat tinggal eden nti..
sile kata cantik..
::sori,gmbar x jelas..gne kamera hp..hp i murah je::


 kat sini..
eden nk ucapkn ribuan terima ksih 
pada pasangan praktikumku..
Masrina namanye
& pd Norazura juga Nana 
yg bsama-sama berusaha cri rumah ni 
dgn besungguh-sungguh
nti kita enjoy sm2 deh.. =D

& x lupa pd Kak Julia sekeluarga yang sudi bantu kami sepanjang pencarian ini
sanggup dgr kelu kesah kami walaupn baru je kenal
sdia mkn tghari yg sedap & mengenyangkn perut 
yg x berenti berdondang sayang
siap kmas blik nk ajak tdo kt umah dia lg
saaaaaaaaaaangat baik~ 


~THANK YOU SO MUCH EVERYONE~


2 putri yg comey..tingt adik2 kt rumah..huhu~


3 comments:

ahsfantasy24 said...

slamat brpraktikum ksubie..
ore knaling dh nei 1st time nk
praktikum..waaa takut...!

Sekamar Rindu said...

salam..

selamat menjalani pratikum..
moga dipermudahkan segalanya..amin..

Follow ur blog..***3

MerLe said...

ayu :
tOcey3~ xyah kenaling sgt..g enjoy je dlu..hehe

sekamar rindu :
terima ksih~ =) amin..