This is Me

My photo
Anak kelahiran bumi Kelantan mix Kedah yang stay di Terengganu dan baru tamat study di Pahang.. Punyai seorang suami dan dua anak patung peneman tidur.. Sangat suka pada milo ais kaw dan komik Detektif Conan.. insyaAllah~ Seorang yang sensitif dan pemalu.. Tak suka orang hipokrit.. Sekian terima kasih..

My Pet Baby Luna sudah pun lapar~ ::klik untuk bagi makan::

Thursday, January 27, 2011

...Saat Terakhir...



..kepeningankeranakesibukandiri..


Yea..
hri ni sgt sibuk..
sebenarnya bkn la sibuk sgt..
tp sbb tggal hri ni ngn esok je ms utk selesaikn ape2 urusan di mktb yg kucintai ini..
sOoo...
terasa sgt la sakit kepala ini..huhu

aku ni dh la jenis yg mudah hilang ingatan
::mudah lupa::
sOooo bile byk sgt bnde kna wat
aku jd mcm ni.........

"AKU NAK BUAT APE NI????"

hOho~ dh mula nk jd ketidakbetulandiri..
::sile bertenang::

esOk ada mjlis anugerah cemerlang utk spe2 yg cemerlang sem lepas..
eden tak cemerlang sem lepas..x ckup 0.4 je lg.. 
::ish3~::
so xleh trima anugerah kli ni...huhu
takpe..takpe..
sem ni usaha lagi..
yea~ kamOo hebat =)
::aku sgt positif..hehe::



::..kepala msih serabut ngn rumah..hrp dpt slesai cpt2..::


2 comments:

JIJI YU said...

chayyok2...nak mintak kko wat komne bos style popup leh tak..sebab ko kan salu je komen blog aku..nnti line aku ccenonet..susah aku nak komen entry ko kalo cam ni..ehehe..aku mntk je

MerLe said...

tenkiu~ sOri..sy bdk bru bljr..nti dh tau wat,sy tukar..