This is Me

My photo
Anak kelahiran bumi Kelantan mix Kedah yang stay di Terengganu dan baru tamat study di Pahang.. Punyai seorang suami dan dua anak patung peneman tidur.. Sangat suka pada milo ais kaw dan komik Detektif Conan.. insyaAllah~ Seorang yang sensitif dan pemalu.. Tak suka orang hipokrit.. Sekian terima kasih..

My Pet Baby Luna sudah pun lapar~ ::klik untuk bagi makan::

Thursday, January 27, 2011

Happy.........ke?!


..senyum sampai x nampak mata..

  
 SAYA SANGAT GEMBIRA~~~ =D



..happy sampai xleh buka mulut..



Walaupn ada beberapa perkara yg 'memanaskan' suasana
tapi utk keseluruhannye...


i'm hepi tOday.. tenkiu3~ =)



...hehe....hehe....hehehe....hehehehehe...
::dh x btul ke ape::



Yea..........aku hepi hri ni..
  
 
Sebelum ni rse nk ngis je..
wlaupn xtau sbb ape..
::sbb ko dh x btul..sile cek skru otak ko tu::



Tapi
hri ni aku hepi bangat bangat..
 ::bpe kli ko nk sebut bnde yg sm ni?::



SEBABNYA???
::..wink..wink..wink..::



Yeaa~ kamu smua dh tau kn..hehe..
yang tak tau..
buat2 la tau..



Nak tahu jugak???
::perasan org nk tau..hOho~::



Dlm keadaan kegawatan ekonomi yg meruncing ni
1 bnde je yg bleh wt jd hepi...



YEAAAA.. =D
 ::dari td asyik duk 'yea' je..sekeh kang::

*
*
*
*
*
*
*
DUIT!!!!
::wink..wink..wink::


::jgn kate aku mata duitan ok..xyah tipu korg xmau duit::



Duit masuk utk dialirkan keluar..
dh siap sedia snarai ape yg kna dibayar..
1) fotostat buku
2) buku rujukan
3) duit kelas
4) rumah sewa
5) hutang ngn org len  ::hOho~::
 6) brg2 utk rumah sewa
7) brg2 utk praktikum 
8) makan minum ::ni yg paling penting..huhu::


aiiiiiii~~~~ bpe la yg tinggal nti...

5 comments:

hasrul hassan said...

Salam .. wahhh boleh la belanja saya makan mee udang .. :)

http://hasrulhassan.blogspot.com

MerLe said...

bleh..blnje tgk gmbr je la deh..hehe..nti nk cri gmbar mee udang

aNa d'sKoDenG said...

duwet..duwet....
bestnya kalo dapat duwet..tp duwet tuh duk dendiammm jek..x kuar²

JIJI YU said...

mueeh aku pon dah masyuk gaji dah ni..eheh

MerLe said...

ana :hehe..tu la..tp msalahnye dia slalu je nk kuar..kita x bg kuar pn,dia nk kuar gk..degil3~

jiji : hehe..sile berbelanje dgn bijak..